'Gelip Gidenler'i okuyun — bir kadının flört uygulaması maceralarını anlatan erotik bir lezbiyen kurgu
"Parmağımı onun zonklayan klitorisine doğru kaydırdım ve dikkatli bir şekilde etrafında küçük daireler çizdim"ıkma uygulaması trendinin ilk dalgasını kaçırdım . Ve dişimi sıkıp ilk kez bir tane indirdikten sonra bile, hangisiyle tanışmak istediğime ve nihayetinde neyle, hatta belki de seks yapmak istediğime karar vermek için bilinmeyen yüzlerden oluşan bir denizde yüzme fikrine katılmakta hâlâ zorluk çekiyordum. Garip.
Ama sonunda, arkadaşlarımın iyi niyetli sızlanmaları sayesinde, kendime geldim ve bu işe giriştim. Birkaç yüzle tanıştım, birkaç buluşmaya gittim, hatta bu karşılaşmalardan birinde hoş bir kaçamak bile yaşadım. Genel deneyim şaşırtıcı derecede keyifliydi.
Yani, kör internet buluşmalarına ilk girişimden bu yana birkaç yıl geçti ve itiraf etmeliyim ki hala ara sıra havuza ayaklarımı daldırıyorum. Özellikle şehirden her ayrıldığımda; yabancı suların nasıl görünebileceği ve hissettirebileceği konusunda gerçekten meraklı olduğumu fark ediyorum.

Yerel adaylarla görüşmek için nadiren zaman ayırsam da, yeni bir şehre vardığımda eski profilimi yüklerim. Bir maceraya atılmanın, yeni yerlere gitmenin heyecanı, çekingenliğimi azaltıyor ve beni güzel yabancılar kavramıyla yeni fanteziler keşfetmeye teşvik ediyor.
Ama bu sefer özellikle sanal yolculuğuma başlamadan önce havaalanından bile ayrılmamıştım.
Sadece bir havaalanında olmak bile beni heyecanlandırmaya yeter. Çok fazla potansiyele sahip. Olası karşılaşmalar ve yaklaşan maceralar. Her türlü varış noktasına sahip her türlü insan. Bazıları iş için seyahat ediyor. Bazıları zevk için seyahat ediyor. Her birey için ne olursa olsun, tek bir yerde çok fazla vızıltılı enerji yaratıyor. Ve bu gidiş gelişleri düşünmek içgüdüsel bir düzeyde bende bir akort oluşturmuş gibi görünüyor. O tanıdık huzursuzluk iç uyluklarımın merkezindeki kot pantolona bastırıldı ve tomurcuklanan bir fanteziyle yuvarlanmaya başladım.
Acaba aynı anda aynı şeyi hisseden başka biri var mı?
İşte o zaman modern teknolojinin harikalarının bana bunu bulma imkânı verebileceğini fark ettim.

Telefonumdaki uygulamaların son sayfasına kadar sürükledim, flört uygulamasının ana ekranını açtım ve giriş yaptım. Profili kontrol ettim—Ah evet, son kontrol ettiğimden beri kesinlikle bir süre geçmişti. Sanal baştan çıkarma oyunumu en son çalıştırdığımda salladığım uzun kızıl saçlarım çoktan gitmişti. Bu yüzden, yeni potansiyel taliplere o gün kim olduğum hakkında daha doğru bir fikir vermek için resimleri değiştirdim, profilimdeki kelimeleri hızlıca okudum, uygulamanın arama yarıçapını en yakın yarışmacıları bulmak için mümkün olan en düşük ayara düşürdüm ve daldım.
"Ve yola çıktık," diye mırıldandım kendi kendime yüksek sesle. Kaydırmaya başlayalım.
Hayır. Hayır. Hayır. Kesinlikle hayır. Hayır. Ah, o çok tatlı.
Hayır. Hayır. Hayır. Sıradaki. Tamam, dostum, neden her resminde güneş gözlüğü takıyorsun? Sana olan güvenimi daha da azaltıyor.
Hayır. Elbette. Hayır. Elbette. Hayır. Sanırım, neden olmasın. Hayır. Hayır. Acıma-hayır. Hayır. Vay canına. O muhteşem.
Hayır... Hayır... Hayır... HAYIR.
Küçük oyunumdan sıkılmam uzun sürmedi. Kapımda oturan insanlara bakmak için bir an ayırdığımda, uyumayan hemen hemen herkesin benim gibi burnunu ekrana gömdüğünü fark ettim. Telefonumu kilitledim ve gözlerimi kapattım. Ekran göz kapaklarıma pembe ve yeşil kareler yakmıştı. Sonra, ellerimin arasında titreşim. Bildirim bana bir eşleşmem olduğunu söyledi.
Karnım kasıldı, "Vay canına" diyen kızla eşleşmiştim.
İşte o zaman heyecan verici kaygılar baş göstermeye başladı.
Peki, siktir et. Bu artık gerçek. Ne diyeyim?
Orijinalliğim için puan toplamak amacıyla "merhaba"nın basitliğini atlamayı tercih ediyorum, ama yine de basit tutmaya çalışıyorum.
Ben: Bugün nereye gidiyorsun?
Ekranda baloncuklar hemen hemen anında belirdi. Onun cevabını beklerken altta salınırken dikkatle baktım.
O: Bir macerada.
Gizemli ve biraz şiirsel. Bana hitap etti; hemen ilgimi çekti.
Peki hem serin hem de akıllı kalmayı nasıl başarabilirim?
Ben: Sanırım doğru yerdesin.
Yorumumun pek bir önemi yok gibi görünüyordu. Bizi ilerlemeye devam ettirdi.
O: sen neden buradasın?
Ben: Yakında uçağa binmeyi umuyorum.
O: lol hayır, yani neden uygulamadasın
Yazarken ekrana bakıp sırıttım.
Ben: Macera.
O: mm, güzel cevap
Karakterlerinin her biri içimden daha fazla cesaret üfledi. Dilimden çekilen nem avuçlarımda yükselmiş gibiydi.
Reklam - Aşağıda Okumaya Devam Edin
Ben: Benimle gelmek ister misin?
Beklerken nefesimi tuttum. Uzun süre beklememe gerek kalmadı.
O: Bunu asla sormayacağını düşünmüştüm
İç organlarımın kendiliğinden kasıldığını ve midemin tekrar ters döndüğünü hissettim.
Ben: Hangi kapıdasın?
Ayağa fırladım, çantamı omzuma attım ve kapısına doğru yürümeye başladım.
Nabzım koridorda her ileri adımımda tırmanıyordu. Aslında yüzdüğümü sanıyordum—o zaman yürüyen merdivene bastığımı fark ettim. Fark etmeden bunu nasıl başardığımı bilmiyorum. Sanırım dikkatim dağılmıştı."Gözleri hemen hemen anında bana kilitlendi"
B57'yi geçtikten hemen sonra sağlam zemine adım attığımda kulaklarım alev alev yandı.
Kapısına yaklaşırken hızımı yavaşlatarak, ekranımdaki resme benzeyen herhangi bir yüz arayarak ileriye baktım. İyi bir ölçü için resmi bir kez daha kontrol ettim.
Onu gördüğümde kalbim takla attı.
Gözleri kucağındaki ellerinin arasındaki ekrana doğru bakıyordu. Bir sonraki mesajımı yazarken bakışlarımı ondan ayırmadım.
Ben: Sanırım seni görüyorum.
Yavaşça yanaklarına bir gülümseme yayıldı, ağzının bir köşesi bir anda, sonra yukarı baktı. Gözleri neredeyse anında bana kilitlendi. Sanki tam olarak nerede olacağımı biliyormuş gibi.
Hala bir ayağımı diğerinin önüne yavaşça koyarak, ona gülümsedim. "Sırada ne var?" diye sormak ister gibi etrafıma baktım.
Öne geçti.

"Aman Tanrım, hey yabancı!" Sesi beklediğimden daha derindi. Sıcak şurup gibi omurgamdan aşağı yavaşça aktı. "Seninle burada tanışmak ne güzel."
Yolcuları kapılarının olduğu koridorun hareketli ana arterinde benimle buluşmak için koltuğundan kalkarken bacaklarını nazikçe açtı. Her ne kadar çoğu kişi için alışılmış olandan daha uzun süre havada asılı kalsa da sanki eski dostlarmışız gibi iki yanağımdan da öptü.
"Nasılsın?" Konuşurken sıcak eli kolumda kaldı, beni sabitledi. Belki de dizlerimin dokunuşuyla zayıfladığını fark etmişti.
"İyiyim," hangisinin daha bunaltıcı olduğunu anlayamıyordum; kafamın içinde dönüp duran sinirler mi, yoksa kasıklarımda yükselen sıcaklık mı daha baskındı.
"Ne zaman uçağa biniyorsun?" diye sordu. "Uçağa binmeden önce bir içki almaya vaktin var mı?"
Ben de oynadım ve telefonumdan saate baktım. "Evet, sanırım en azından hızlıca bir tane oynayacak vaktim var."
En yakın bara doğru koridorda yürümeye başladı, ama çok uzaklaşmadan önce elini yakaladım. Sanırım bunu yaptığımda nefesinin kesildiğini duydum.
"Sadece hemen tuvalete gitmem gerek," diye ekledim. "Beklemenizde sakınca var mı?"
"Aslında," her mektubu merakla damlıyordu, "sanırım ben de gitmeliyim."
Aman Tanrım. Başlıyor.
Artık sessizce yan yana bayanlar tuvaletine doğru yürüyorduk. (Hanımefendi sevgisinin avantajlarından biri de—birlikte tuvalete girdiğinizde kimse hiçbir şeyden şüphelenmez. Çok az şey biliyorlar…)
Köşeyi dönüp aynı kırık beyaz kapılardan oluşan uzun bir sıra bulduğumuzda, dışarı çıkarken başka bir kadınla karşılaştık. Önümüzdeki koridor bunun dışında bomboştu. Elimi tuttu ve beni biraz daha aceleyle koridorun sonuna doğru çekti ve avucunu kapıya bastırdı. Kapının boş olduğundan memnun olarak, bana doğru döndü ve bölmeye geri adım atarken iki eliyle içeri çekti."Belki de dizlerimin onun dokunuşuyla zayıfladığını fark etti"
Göğsüm sıkışıyordu, klitorisim ise kot pantolonumun orta dikişinde ciddi bir şekilde zonkluyordu.
Kapıyı arkamdan kilitledim ve bir sonraki hareketi yapmadan önce ona bakmak için bir an durdum. Elle tutulur bir yumuşaklığı olan kesinlikle muhteşemdi. Koyu yuvarlak gözler, yuvarlak yanaklar, gevşek siyah bukleler ve doğru yerlerde yuvarlanan kıvrımlar. Onu tamamen parmaklarımın etrafına sarmak istiyordum.
Reklam - Aşağıda Okumaya Devam Edin
Kapı ve duvar bölmeleri zemine kadar uzandığından, skandalla dolu küçük dolabımızda mükemmel bir şekilde saklanmıştık. Ancak alan tam olarak ses geçirmez değildi, bu yüzden birbirimizi keşfetmeye başladığımızda sessiz kalmaya çalıştık. Hiçbir kelime alışverişinde bulunmadık - bakışlar ve dikkatli dokunuşlarla izin aradık.
Çantasını düşürüp elini yüzüme götürdüğünde ve inanılmaz derecede yumuşak baş parmağıyla çenemin köşesini okşadığında yanaklarım karıncalandı. Elimi onun elinin üzerine koydum; neredeyse içgüdüsel olarak, parmaklarımız birbirine kenetlendi ve dudaklarımız bizi birbirine çeken mıknatıslar gibi yakınlaştı."Kendimi onun tuhaf, yeni, tanıdık yumuşaklığının girdabında kaybettim"
Kendimi onun garip, yeni, tanıdık yumuşaklığının girdabında kaybettim. Bir zamanlar tanıdığım biri gibi kokuyordu. Ellerimiz birbirimizin arazisinde hızla çalıştı. O kıvrımlıyken ben inceydim. Ben gerginken o hafifti. O yumuşakken ben serttim. Parmakları sırtımdan aşağı doğru inerken sinirlerimi çözdü, varlığından haberdar olmadığım gizli kafes kapısından çılgın kelebekleri serbest bıraktı. Parmaklarımı saçlarının kalın buklelerine doğru gezdirdim ve onu kafatasının tabanından nazikçe öpücüğümün içine daha da çektim. Karşılığında, beni dünyasına daha da derinleştirmek için kalçalarımı kavradı.
Elim dar kot elbisesinin kenarının altına kaydı, uyluğunun çıplak tenini sıyırdı; titremesinin artçı şoku dilinden ağzıma döküldü. Sanki susuzluğumu hiçbir şey gideremezmiş gibi içtim.
Ama kesinlikle daha fazlasını istememi sağladı.
Çevik parmaklarım, gölgelerinin sıcaklığını koklayabilene kadar bacağının ve elbisesinin eteğinin arasında gezindi. Yavaşça, nazikçe külotunun şişkin ipeğine doğru hareket ettiler. Ben işkenceci bir özenle yarığının çizgisini takip ederken, nefesini boynumdan aşağı boşalttı ve göğüslerinin arasındaki vadiyi öptüm. İpeği bir kenara kaydırdığımda ve orta parmağımı kıvrımlarının arasına daldırdığımda, bir onay dalgasıyla karşılaştım. Kayganlığını titreşen klitorisine doğru kaydırdım ve dikkatli küçük daireler çizdim."Elim dar kot elbisesinin kenarının altına kaydı"
Yapı neredeyse fark edilemeyecek kadar azdı, ama vuruşuma giderek daha fazla baskı ekledim. Omurgasından aşağı, dizlerinin arkasından parmaklarıma doğru akan şokların yoğunluğunu ölçüyordum. Sanırım bir şey bulmuştum: Yüzünü omzuma gömdü ve ciğerlerinden gelen tüm havayı umutsuz bir inlemeyi bastırmak için dışarı verdi.
Onun sertleşip bana açıldığını hissederek, dokunuşumun titrek hızını artırdım. Ağzım köprücük kemiğinin çıkıntısına yaslandı; başının kırbacının dudaklarımda geriye doğru çekildiğini hissettim. Boynunun telleri gerildi, muhtemelen kaçmaya çalışan sesleri bastırmak için.
Ön kolumu hafifçe vurdu ve sıkıca sıktı. Bunu tam olarak olduğum gibi devam etmem için bir işaret olarak aldım -yakındı.

filadendrona benzer çiçek
Ellerinden biri saçımı kavrarken diğeri boş yere duvara tutunuyordu. Klitorisinin bana geri çarptığını hissettim, kalçaları beni hemen üzerinden atmaya çalışıyordu. Yavaş yavaş inşa ettikçe, dönen yuvarlanmamı yavaşlattım, onu mutluluğunun zirvesinden bana doğru yönlendirdim.
Başının arkası bölme duvarına doğru ileri geri sallanıyordu. Dişleri ve ağır nefesiyle doluydu.
Onun coşkusuna hayran olmak için geri çekildim, ama sanki bir tele takılmış gibiydim. Gözleri parladı ve bana doğru atıldı. Önce elleri, sonra dudakları—aç bir minnettarlık. Pantolonumu açarken alt dudağımı ısırdı ve ayak bileklerimin etrafında yere doğru zorla indirdi. Sonra beni tuvaletin kapağına itti ve önümde çömeldi, sarhoş gözleriyle bana baktı.
Başımı iki yana sallayarak iltifat etmeye çalıştım ama konuşabilsem bile kelimeleri asla bulamazdım. Elimi saçlarının arasından, yüzünden aşağı doğru gezdirdim. Başparmağımı ağzına aldı ve derin bir şekilde emdi, dilini eklem boyunca gezdirdi. Sırtımın tabanında, arkamdaki soğuk porselene değdiği yerde bir kıpırtı hissettim.
"Dizlerimi ayırdı ve vulvamı ona gösterdi"
Sabırsızlıkla iç çamaşırımın bel lastiğini çekiştirdi. Kalçalarımı kaldırdım ve birlikte aşağı çektik. Dizlerimi ayırdı, vulvamı ona gösterdi. Nefesim birdenbire hem ağır hem de kısaydı, daha fazla dilinin daha fazlasına sahip olma beklentisiyle.
Nefesi sıcak ve kışkırtıcıydı, iç uyluğumun uzunluğunu öperken, ağrıyan göbeğime daha da yaklaşıyordu. Her kıvrımın arasında beni bir, iki kez şaklattı. Klitorisimin tomurcuğunu içine çekerek, onu ağzının sıcaklığında tuttu. Nabzım onun damağına çarpmaya çalıştı, ama ben onu kendi damağımda hissettim.
İnce bir şok gözlerimi açmamı sağladı. Dilini görüş alanıma girip çıkarken hayranlıkla izledim ve bir eli uyluğumu sıkarken diğerinin bacaklarının arasına girdiğini fark ettim. İnlememi bastırmak için dudağımı ısırdım.
Çantasının yan cebinde körü körüne karıştırırken hiç duraksamadı. Hışırtı durduğunda dudakları da beni terk etti. Yüzü yüzümün yanında durana ve aramızdan bir yerden en yumuşak vızıltı sesi gelene kadar ne olduğunu fark etmedim.
"Endişelenme," diye fısıldadı. "Az önce temizledim."
Tepki verme fırsatım olmadan, minik (şaşırtıcı derecede sessiz) mor vibratörünün yuvarlak kenarı az önce dilinin olduğu yerdeydi. Elimi tuttu ve dizginleri almam için beni cesaretlendirdi. Ezilmiş yumurta benzeri cihazı itaatkar bir şekilde kavradım ve kendimi onunla tanıştırmaya başladım. Kulak mememi onaylarcasına ısırdı ve beni tekrar öptü, dili içeri ve dışarı fırladı, bir, sonra iki parmağıyla girişime girişini tahrik etti.
Parmak uçları, klitorisimi uçuruma iterken açıklığımı masaj yapıyordu. Kalçalarım beklentiyle yükseldi. Her hamlede ulaşabildiği kadar derine, daha da derine kaydı, dışarı kaydığı her seferinde parmaklarını göbek deliğime kadar kıvırdı. Gizliliğin tanımı olduğumuzu düşünmeyi seviyorum, ancak o anda yan taraftaki bölmeye dükkan kurmuş olsalar bile, biri bizi duymazdı.
Orgazmı içimden dışarı sürüklerken boynumu ısırıyordu.
Avucum yan duvara bastırılmış, gözlerim kısılmış, çenem sıkılmış, başım bu sefer arkamdaki duvara biraz daha sert vurdu. Bacaklarım sert ama son derece hoş bir şekilde serbest bırakıldıktan sonra kalçalarım aşağı düşerken şiddetli bir şekilde seğirmeye başladı. Parmaklarının kaybından dikkatimi dağıtmak için dudaklarını dudaklarıma bastırdı, bana yeniden hayat verdi.
Vibratörü ellerimden aldı, küçük şeyi susturdu; tamamen şans eseri olan karşılaşmamıza son verdi.
Pantolonumu yukarı çektim. Elbisesini düzeltti. Çantalarımızı aldık. Kontrol etmek için kapıyı açtı: Evet, sahil güvenli . Dışarı çıkmadan önce bir öpücük daha çalmak için geri döndü.
Ellerimizi yıkamak ve yüzümüzü sonsuza dek saklamak için yan yana duran lavaboları seçtik, yeni ve daha koyu dudaklar sürerken ona yan gözle baktık.
"İyi yolculuklar," dedi ve benden sonsuza dek uzaklaşmadan önce yanağıma yumuşak bir öpücük kondurdu.
Aynada yüzüme baktım. Yansımama utangaçça gülümsedim, onun karanlık öpücüğünün yankısını ovuşturdum, saçlarımı tekrar yerine koydum ve çantamı omzuma geri astım.
Kalabalık koridora geri döndüğümde, uçağının binişe hazır olduğu anlaşılıyordu—zaten sıradaydı. Ellerimi cebime sokup kendi kapımın olduğu yere geri yürürken, bir gülümseme bile olmadan kısa bir göz teması kurduk.