Kız Arkadaşımla Erotik Sohbetin Sonu Grup'a Dönüştü

Meteorfall

Administrator
Yönetici
Herkese merhaba, birkaç yıl önce kız arkadaşımla yaşadığım unutulmaz bir deneyimi paylaşmak istiyorum. O zamanlar tanınmış bir firmada tasarımcı olarak çalışıyordu. Kız arkadaşımdan bahsedecek olursam, 34-30-34 istatistikleriyle gerçekten etkileyici bir fiziğe sahipti. Günün herhangi bir saatinde ölebileceğiniz biriydi!

Kız arkadaşımın anne ve babasının resmi iş için uzakta olduğu ve onu 9. sınıfta okuyan kardeşiyle yalnız bıraktığı, keyifli bir kış sabahıydı. Kesintisiz bir şekilde birlikte olabilmemiz için nadir bir fırsattı. Ancak bu aynı zamanda onun evine girerken son derece dikkatli olmam gerektiği anlamına geliyordu çünkü o birinci katta yaşıyordu. Ne yazık ki büyükanne ve büyükbabası da alt kattaydı. Merdivenlerden evine girerken yakalanmamak için son derece dikkatli olmam gerekiyordu.

Kalbim çarparak evine yaklaştım, içimde heyecan ve gerginlik karışımı bir his vardı. Gizlice giriş kapısından atladım ve kolonisine doğru ilerledim, görülmemeye dikkat ettim. Asıl zorluk önümdeydi: Kız arkadaşımın evine fark edilmeden girmek çünkü büyükanne ve büyükbabası alt katta yaşıyordu.

Kız arkadaşım her şeyi titizlikle planlamıştı. Sessizce kapıyı açtı ve ben içeri süzüldüm, odasına ulaşana kadar sessizce hareket ettim. Sabahleyin yüzümü bir yüz maskesiyle kapatarak kimsenin beni görmediğinden emin oldum.

Odasına adım attığım anda beni sıkıca sarılıp boynuma bir öpücük kondurarak karşıladı. Göğüsleri göğsüme bastırdığında sıcaklığını ve yumuşaklığını hissedebiliyordum, şefkatli sarılması ruh halini ima ediyordu. Ona derin bir öpücükle karşılık verdim, dudaklarım boynundan aşağı doğru kaydı. Sütyeninin olmaması arzusunun anında bir işaretiydi ve ben de onu sıkıca tutarak boynunun üzerinden ve ardından kulak memelerinden öperek hevesle karşılık verdim.

Öpücüklerimiz ellerimiz birbirimizin bedenlerinde dolaşırken daha tutkulu ve ateşli hale geldi. Kırmızı sutyenini çıkardım, mükemmel göğüslerini ortaya çıkardım ve onları okşamaya ve yalamaya başladım, ağzından yumuşak inlemeler duydum. "Aah, beni sik, Arunava, lütfen durma.." sözleri beni arzuyla çılgına çevirdi.

Keşfime devam ettim, ağzım kulak memelerinin üzerinden boynuna doğru hareket ediyordu, dilimle onu tahrik ediyor, zevk dolu inlemeler çıkarıyordum.

Tırnakları göğsümde ve sırtımda gezindi, arkalarında ısı izleri bıraktı. Dokunuşu elektrikliydi, omurgamdan aşağı ürpertiler gönderdi. Ağzımla şortunu ve külotunu nazikçe gevşettim, ıslaklığını ortaya çıkardım. Kırmızı külotu çoktan ıslanmıştı, devam etmem için açık bir davetti. Bacaklarını yaladım ve bacaklarının arasına daldım, vücudu beklentiyle titrerken her anın tadını çıkardım. Kız arkadaşım aşırı zevkle gömleğimi ve şortumu yırtmak için çok çılgındı.

Aramızdaki yoğun bağ, zamanın ve çevrenin farkında olmamamıza neden oldu. Birbirimize o kadar dalmıştık ki kapının ne sürgülendiğini ne de sürgülendiğini fark etmedik. Birdenbire, komşusunun kızı Neha içeri girdi! Neha bizden büyüktü ve doktora yapıyordu. Bizi böylesine yakın bir pozisyonda görünce şaşkınlığı elle tutulur gibiydi.

Neha'nın yüksek sesle haykırışı, "Ne yapıyorsunuz?!" bizi gerçekliğe döndürdü. Kendimizi örtmek için çırpındık, kekeleyerek özürler ve açıklamalar söyledik. Ona bunun tek seferlik bir şey olduğunu, kontrolden çıkan bir tutku anı olduğunu söyledik.

Ama Neha sözlerimize kolayca kanmıyordu. Kız arkadaşımın annesine söylemekle tehdit etti, bu da bizi çaresiz bir duruma soktu. Hiçbir şey açıklamaması için yalvardık ve o da bir şartla kabul etti: Daha önce hiç seks deneyimi yaşamadığı için bize katılmak istiyordu. Her zaman bir erkeğin dokunuşunu deneyimlemek istiyordu ve hiçbir zaman biriyle bir şeyler yapma inisiyatifi almadı.

Kız arkadaşım ilk başta öfkelendi, gözleri öfkeyle parlıyordu. Ancak özel bir görüşmeden sonra, sırrımızı güvende tutmanın en iyi yolunun bu olduğuna onu ikna ettim. Neha, baştan çıkarıcı bir fiziğe sahip utangaç bir kızdı ve ilk baştaki tereddütlerine rağmen, yavaş yavaş bu fikre ısındı.

Beyaz bir sutyen giymiş olan Neha'yı dikkatlice soyduk. İlk başta utangaçtı, kıyafetlerini çıkarmasına yardım ederken elleri hafifçe titriyordu. Ama boynunu ve dudaklarını öptüğümde rahatlamaya ve deneyimin tadını çıkarmaya başladı. Bu arada kız arkadaşım beni derin vuruşlarla tatmin ediyordu, elleri ve ağzı beni arzuyla çılgına çevirmek için birlikte çalışıyordu.

Neha'nın göğüsleri sıkı ve doluydu ve onları emmeye karşı koyamadım, yüksek sesle inlemesine neden oldum. Vücudu dokunuşuma hevesle karşılık verdi, ilk baştaki utangaçlığı dizginlenemeyen bir tutkuya dönüştü. Hepimiz tamamen dahil olduk, vücutlarımız zevk ve arzunun dansında birlikte hareket etti.

Kız arkadaşımın coşkulu katılımı herkesin tatmin olmasını sağladı. Aktif ve istekli bir katılımcıydı, hem beni hem de Neha'yı öpme ve okşama biçiminde kendi uyarılması açıkça görülüyordu. Neha, her santimini keşfederken vücudu zevkten titrerken birden fazla orgazm yaşadı.

Sonrasında, nefes almak için kısa bir mola verdik, vücutlarımız terden parlıyordu. Kız arkadaşım at kuyruğu yapılmış saçlarıyla ve heyecanla parlayan gözleriyle muhteşem görünüyordu. Yenilenmiş bir enerjiyle üstüme çıktı, tutkuyla beni sürdü. Her biri bir öncekinden daha heyecan verici olan çeşitli pozisyonlar denedik. Tam doruğa ulaşacağım sırada, Neha'nın ağzına boşalarak anlaşmamızı yerine getirdim, dudakları şaşırtıcı bir hevesle etrafımda kapandı.

Yorgun ama coşkulu bir şekilde, bedenlerimiz birbirine dolanmış bir şekilde birlikte uykuya daldık. Bu unutulmaz üçlü, yıllar boyunca birkaç kez tekrarladığımız değerli bir sırra dönüştü, her karşılaşma bir öncekinden daha heyecan vericiydi. Birlikte yeni haz ve yakınlık zirvelerini keşfederken bağımız güçlendi ve birbirimize olan güvenimiz derinleşti.

Geriye dönüp baktığımda, o tutku ve bağlantı anları hayatımın en yoğun ve unutulmaz anları arasındaydı. Şimdi bile, o günleri düşündüğümde, çılgın ve harika maceralarımızın anılarına gülümsemekten kendimi alamıyorum.